Muharrem İnce, Pazar’da Halka Hitap Etti, Açılış Yaptı

İnce, "Biz Türkiye'ye yeni bir seçeneğiz. Memleket Partisi olarak çok kısa süre içerisinde örgütlendik, seçime katılma hakkını aldık. Allah'ın izniyle bu seçimde sürpriz parti biz olacağız." dedi.

İnce Pazar’daki konuşmasını şöyle sürdürdü:

“6’lı masa sizin sorunlarınızı çözemez. Ben 15 yaşında CHP’de siyasete başladım 40 sene hizmet yaptım. Ben Mustafa Kemal diyemem, “Mustafa Kemal Atatürk” derim. Birisi çıkıyor Atatürk için dersim katliamcısı diyor. Bunu CHP’den milletvekili yapıyorlar. Onun için bende CHP’yi bıraktım parti kurdum. Türkiye’yi hukuk devleti yapacağız. Çalınan paraları geri alacağız. Vatandaş değil devlet tasarruf yapacak. 17 bin nüfuslu Pazar’da bir dükkan açsak herkes o dükkandan alışveriş yapsa o dükkan zarar eder mi sizce, etmemesi lazım. Türkiye kaç milyon 85 milyon, 5 milyonda yabancı 90 milyon bunların kaç milyonu çay içiyor. Bence hepsi çay içiyor, içmeyen var mı bu ülkede, yok. Nasıl oluyor da herkes çay içiyor ama ÇAYKUR zarar ediyor. Böyle bir şey olabilirmi tek bir şeyle olur o da kötü yönetimle olur. Başka türlü olmaz. bu ülkede birinci sırada su içilir. İkinci sırada çay içilir. Kişi başına yıllık 3,5 kilo çay tüketiyoruz. ÇAYKUR’u da düzelteceğiz. Ben sizden destek istiyorum. Ne Erdoğan bu sorunları çözebilir ne de 6’lı masadaki eski bakanları bu sorunları çözebilir.”

 İnce, “Pazar İlçe Başkanımız emekli öğretmen Kadir Ali Altun ile açılışını yaptığımız Pazar İlçe binamızda hayırlı, uğurlu olsun.” diye sözlerini tamamladı.