MHP Pazar İlçe teşkilatı iftarda buluştu



MHP Pazar İlçe Başkanlığı'nca her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği Pazar Öğretmenevi’de gerçekleşti. Düzenlenen iftar yemeğine MHP İl Başkanı Cem Kazmaz, Pazar İlçe Başkanı Ziya Üstbaş, Ülkü Ocakları Pazar İlçe Başkanı Adnan Kaboğlu, il ve ilçe başkanları ve yöneticileri, kadın kolları, gençlik kolları ile partililer katıldı.

Tertip Komitesi üyesi Bahattin Bozkurt, yemek öncesi yaptığı konuşmada, geçmişten bugüne kadarki Pazarlı ülkücülerle iftar yemeğinde bir araya geldiklerini söyledi.

Tertip Komitesi üyesi Cevat Çiçek ise yaptığı konuşmada, şunları söyledi:
“Bugün burada siyasi konuşma yapmak istemiyorum. Vatanımız, milletimiz, bayrağımız, dinimiz, imanımız ve kardeşliğimizle ilgili yapmamız gerekenleri konuşmak istiyordum. Ama bu ortam beni biraz siyasi konuşmaya mecbur bıraktı. Bugün burada iktidarın yemeği olsaydı bu organizasyon farklı olurdu. Değerli ülküdaşlarım işte bu durumu görerek yumruk yumruğa, el ele birlikte olmak zorundayız. Hiç kimse bir diğerini bizimkiler, onunkiler diye ayırt etmemesi lazım. Bu Bayrak için, bu dinimiz için, bu ezanlar için hiçbir çıkar beklemeden canını feda eden genç fidanların mebalı, hakkı, hukuku var. Bu hak ve hukuk üzerinde hiç kimse bulunduğu yerden başka çıkar için ne terk etmelidir, nede başka yerde olmak zorundadır. Biz bu millet için, bu devlet için yola çıkmış insanlarız. Vatanımızı seviyoruz, Bayrağımızı sonuna kadar dalgalandıracağız, ezanımızı susturmayacağız. Ama küçük çıkarlar içinde birbirimizi terk etmeyeceğiz. Nerede ün kol kola gezdiğimiz arkadaşlarımız. Nerede dün omuz omuza kader birliği yaptığımız ve mücadele verdiğimiz arkadaşlarımız.”

İftar yemeğinde bir konuşma yapan İlçe Başkanı Üstbaş ise “Ramazan Ayı'nın bu güzel gününde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu gün burada teşkilatımızın iftar yemeğini vermesindeki amacı, öncellikle birlik, beraberlik ve kaynaşmadır” dedi.

İftar yemeği sonrası MHP Rize İl Başkanı Kazmaz, verdiği yemekten dolayı teşkilatına teşekkür ederek, şöyle konuştu:
“Öncelikle Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Pazar teşkilatımız her zaman coşkuyla böyle organizasyonlara imza atan bir teşkilattır. Ülkenin içinde bulunduğu durum ve siyası şartlar ile ülkenin bir bölümünün PKK’ya teslim üzere olması ise vatandaşlarımızın yüzünü tamamen Milliyetçi Hareket Partisi’ne çevirmiş durumdadır. Yaşadığımız coşku tartışılmazdır. Bu amaçla biz yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Yoğun bir çalışma içerisindeyiz.”