Rizespor'da yeni transferler iddialı

Çaykur Rizespor'un yeni transferleri Freddy Adu ile gurbetçi futbolcu Erdem Şen, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
    
Freddy Adu, transferinin çok hızlı geliştiğini, ancak çok doğru karar verdiğine inandığını söyledi. Adının sürekli ''Pele'' ile telaffuz edildiğini ifade eden Adu, ''Hep konuşuluyor, her gittiğim yerde Pele ile kıyaslanıyorum. Sürekli söylüyorum. Bir tane Pele var, beni Pele ile kıyaslamasınlar. Pele çok büyük bir oyuncu ve ona çok büyük saygı duyuyorum. Ben henüz bir yerlere varmış değilim. Çaykur Rizespor benim için yeni bir sayfa ve başarılı olmak istiyorum'' dedi. 

    
Tavsiye üzerine Rizespor'a geldiğini belirten Adu, ''Menajerim Şevki Pehlivan ile görüştüm. Bahis Siteleri Uygun olduğunu, benim için çok yeni ve iyi bir başlangıç olacağını düşündüğüm için buradayım. Süper Lig'e yükselme şansımız ve iyi bir kadromuz var. Bu şansı iyi kullanmak istiyoruz. Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.
    
Şu anda en doğru yerde olduğunu düşündüğünü de vurgulayan Adu, şunları kaydetti:
     ''Nihat Kahveci'den, Bursaspor'a transfer olan Altidore aracılığı ile bilgi aldım. Bazı sorularıma cevap buldum, koşulları da öğrendikten sonra gelmenin en güzel karar olduğunu düşündüm. Kalitemi ve becerilerimi burada göstermek istiyorum. Oyunumun takımıma yardımcı olması için çaba harcayacağım. İnşallah bunu takım halinde başararak, en iyi puanları toplayıp bir üst lige çıkmak istiyorum. Burada zorlanacağımı hiç düşünmüyorum.''