Kaymakamlık turnuvası kupaları verildi

Turnuvada derece yapan takımlardan şampiyon olan Zaman A.Ş. ile ikinci İlçe Emniyet Müdürlüğü ve üçüncü Yıldızspor’a kupa ve madalyaları protokol tarafından verildi.

Pazar Mehmet Akif Pirim kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Kaymakam Selçuk Aslan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ömer Kodoman, Belediye Başkanı Ahmet Basa, turnuvaya katkıda bulunan sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi partilerin ilçe başkanları ile sporcular katıldı.

Kaymakam Aslan, turnuvanın gayet heyecanlı ve huzurlu bir şekilde geçtiğini ifade ederek, “İlçemizde ciddi bir heyecanla takip edilen futbol turnuvası tertip ettik. Geçen Cuma günü final maçları oynandı. Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Sportmence, centilmence bir turnuva oldu. Mutlaka bu tür sportif turnuvalarda kazananlar ve kaybedenler olacaktır. Bu olayın güzelliğidir, üzülmeye gerek olmadığını düşünüyorum. İlçemiz Pazar, sporda il genelinde başa güreşen bir performans ortaya koyuyor. Bu anlamda yıl içinde 365 gün spor etkinlikleri düzenlemeyi hedefliyoruz. Hentbol takımımızın maçlarının bitmesinin ardından salon voleybol turnuvası tertiplemek gibi bir düşüncemiz var” dedi.