Kaymakam Aslan Rehabilitasyon Merkezini denetledi



İlçede iki şubesiyle hizmet veren Rehabilitasyon merkezinin yatakhanelerinin tamamını dolaşarak hastalarla birebir sohbette bulunan Kaymakam Aslan, hastaların sıkıntılarını dinledi. Ve verilen hizmetlerden dolayı denetimden memnun olarak ayrıldığını söyledi.

Merkezin yemekhane, etkinlik salonu ve idari bölümlerini de inceleyen Aslan, Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Kayahan Engin ve müdür yardımcısı Metin Ayar’dan hastalar ve merkez hakkında bilgi aldıktan sonra Rehabilitasyon Merkezine ek olarak yapılacak binaların inşaat alanında incelemede bulundu.

Kaymakam Aslan, yaptığı denetimde Rehabilitasyon merkezinde sunulan hizmetin standarda uygun olduğunu ifade ederek, “Rehabilitasyon Merkezi’nde hizmet sunulan vatandaşlarımızın mental, ruhsal veya fiziksel sıkıntıları olan insanlar, bir kısmı ise her türlü öz ihtiyacının yatakta karşılandığını vatandaşlarımız. Yaptığım ziyaretin tamamen habersiz gerçekleşmesine karşı çalışanların merkezde barınanlarla diyaloglarının samimi ve sıcak olduğunu memnuniyetle müşahede ettim” dedi.