Karal’dan şehit ailelerine iftar yemeği

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Şehit Aileleri, Gazi ve Yakınlarına İftar Yemeği Verdi.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ile eşi Nazire Karal’ın ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğine, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu üyeleri, Rize Şehit Aileleri Derneği Başkanı Kemal Aksu ile şehit aileleri, gazi ve yakınları katıldı.

Rize Öğretmenevi’nde düzenlenen iftar Yemeği’nde birlik ve beraberlik mesajı veren Karal, ‘’Hükümetin son günlerdeki terörle ile ilgili kararlı tutumu ve mücadeleyi yakından takip ediyoruz. Sizlerin de acılarınızı arkanızda bırakmayacak şekilde bu mücadelenin üstünden geleceğiz. Sayın başbakanımız da çok kararlı bir şekilde bunu söylüyor. Bu kararlı uygulamalar hiç kesintiye uğramadan devam edecek ve netice alıncaya kadar bu mücadelemizi büyük bir azimle ve kararlılıkla sürdüreceğiz. ’’dedi.

Bu ülkenin bir huzur ülkesi olmasını istediklerini ifade eden Karal, ‘’Ülkemiz gerek ekonomik alanda gerek sosyal alanda kalkınmışlığın yanında bu terör belasından bir an önce kurtulup, teröre harcamış olduğu parayı, teröre harcamış olduğu enerjiyi kalkınmaya yönlendirsin ve dünyanın en süper ülkelerinden bir tanesi olsun istiyoruz. Bu zamana kadar teröre yaklaşık olarak 500 milyar dolar para harcandı.  Eğer bu para terörle mücadeleye harcanmamış olsaydı ülkenin kalkınmasına harcanmış olsaydı bugün dünyanın en büyük süper gücü Türkiye olacaktı. Ama Türkiye’nin süper güç olmasını ve büyük bir devlet olmasını istemeyen dış güçler bu terörü başımıza bela ettiler. Bu terör belası ile beraber ülkemizi,  devletimizi ve milletimizi devamlı meşgul ediyorlar. Hep beraber milletçe ve devletçe zaten el ele vermişiz. Bundan sonrada el ele vermeye devam edeceğiz. Bu eşkıyaların, teröristlerin vatan ve millet düşmanlarının temizlenmesi için topyekun kararlılığımızı sürdüreceğiz. ‘’diye konuştu.