İYİ Parti Rize İl Başkanı Özyanık, Pazar'da Esnafı Ziyaret Etti

Cevahir TOPALOĞLU

İYİ Parti Rize İl Başkanı Av.Ayşegül Özyanık, Pazar ilçesine gelerek partililerle bir araya geldi. Ardından esnaf ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Pazar İlçe başkanlığında partililerle buluşan Özyanık, burada yaptığı konuşmada, Partililerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Daha sonra il başkanı Özyanık, Pazar İlçe Başkanı Rahmi Biber ile birlikte ilçe esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Başkan Özyanık, yaptığı açıklamada, esnaf ziyaretleri ile sahada çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, her fırsatta Rize halkı ile bir arada olmaya gayret ettiklerini söyledi.

Başkan Özyanık, Korona virüs salgınıyla mücadele sürecinde özveriyle çalışan esnafları ziyaret ettiklerini belirterek, “Esnaf ziyaretimizde bugün ki durağımız Pazar ilçesinde bulunan esnaflar oldu, esnaflarımıza hayırlı işler bol kazançlar dilerim. Allah'ın izniyle bu zor zamanları da yine birlikte aşacak ve özlenen güzel günlere kavuşacağız.” dedi.

Pazar ilçesindeki esnafa hayırlı işler dileyen başkan Özyanık , “Esnafımızı ziyaret ederek bol kazançlar diledik. Hemşerilerimizin sıkıntı ve taleplerini bizzat dinledik. Her zaman vatandaşımızın yanındayız. Onların sorunlarını çözmek için hep birlikte, el ele vererek çalışıyoruz.” diye konuştu.

Ziyaretlerden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Pazar esnafı İyi Parti İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık’a teşekkür etti.