Pazarspor’un Bu Sezonda da Ana Sponsoru HDI Sigorta

Pazarspor Kulübü 2 yıldır göğüs ana sponsoru olan HDI sigorta ile bu sezon da anlaşma sağladı.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama, şu ifadelere yer verildi:

“İstanbulda yapılan görüşme ile yönetim kurulu üyelerimiz ve HDI yöneticilerinin katılımı ile sözleşme imzalandı. İmza törenine Başkan’ımız Mustafa Taşkın, yönetim kurulu üyeleri Hasan Telatar, Ahmet Yavuz Hekim, Talat Günday, Bahattin Bozkurt, Polat Kanberoğlu, Aykan Atabey katıldı. HDI sigorta adına ise Genel Müdür Ceyhan Hancıoğlu ve kulübümüz eski sporcularından, HDI sigorta personeli Ali Biber katıldı.”

HDI sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, yaptığı açıklamada, “Pazarspor ile bir üç yıldır aynı yolda yürümekten mutluyuz. Yaptığımız anlaşma her iki tarafada hayırlı olsun. Pazarspor’un başarılı bir sezon geçirmesini diliyorum dedi.”

Pazarspor Kulüp Başkan’ı Mustafa Taşkın ise “HDI sigortaya verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizim için çok önemli bir katkı. İki yıldır olduğu gibi bu sezonda Türkiye’nin dört bir köşesinde oynayacağımız müsabakalarda HDI reklamını gururla taşıyacağız.” şeklinde konuştu.

Bu arada Pazarspor’un seçilmiş ilk yönetimi Genel Kurulun ardından teşekkür davetlerine ve ziyaretlerine devam ediyor.

Bu kapsamda İstanbul’da bulunan yönetim kurulu Başkanı Mustafa Taşkın, yönetim kurulu üyeleri Hasan Telatar, Ahmet Yavuz Hekim, Talat Günday, Bahattin Bozkurt, Polat Kanberoğlu, Aykan Atabey ile beraber ziyaretlerini sürdürüyor.

Ziyaretlerini sürdüren Pazarspor yönetimi ziyaretlerin bu günkü bölümünde geçmiş dönemlerde yönetim kurulu üyelerinden Cihan Ergenç ile Kemal Karadeniz’e, Pazarlı iş adamları Arslan Başalmaz’a, Adnan Öztürk’e, Rasim Akar‘a ve Sinan Naiboğlu’na ziyaretde bulundular.

Başkan Mustafa Taşkın ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Görüşmelerimiz çok verimli geçiyor, hemşehrilerimizden ve ziyaret yerimizden çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Herkese ilgileri ve destekleri için teşekkür ediyoruz. Bir kaç gün daha buradayız ziyaretçilerimiz devam edecektir.” dedi.