Pazarspor’da Başkan Mustafa Taşkın Yeniden Seçildi

2 adayın yarıştığı Pazarspor olağan kongresinde mevcut başkan Mustafa Taşkın güven tazeledi.

261 oy kullanma hakkı olan üyeden 231 delegenin oy kullandığı kıyasıya geçen seçimde mevcut başkan Mustafa Taşkın 119 oy alırken diğer aday İhsan Şafak Balta 111 oyda kaldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Divan Başkanlığını Adnan Yangın'ın yaptığı kongrede, yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi.

Kongrede salona basın mensupları ile oy kullanacak delege üyeler ve protokol dışında girişe müsaade edilmedi.

Kongre, Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa, il ve ilçe parti başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri kulübün eski başkanları, Türkiye’nin dört bir köşesinden gelen delegeler ve davetlilerin iştiraki ile geniş bir katılımda geçti.

Seçimin ardından yeniden seçilen başkan Taşkın, yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi:

“Centilmence dostluk içersin de coşkulu bir kongre geçirdik. Pazarspor delegesi bize iki yıl daha görev verdi. Bayram havasında kutladığımız Pazarspor kongresi bundan sonrada böyle devam edecektir. Seçilmiş bir başkan olarak sorumluluğumuzun çok daha ağır olduğunu biliyoruz. Bizim bundan sonra yapacağımız ilk iş Pazarspor çatısı altında tüm Pazar’ı birleştirmek. Önümüze bakacağız, transferlere sezonun yeniden yapılanmasına bakacağız. Dostluk kazandı. Pazarspor kazandı bundan sonrada bu şekilde devam edeceğiz. Şafak Bey’e de çok teşekkür ediyorum onlarda iyi çalışmalar yaptılar, onlarda Pazarspor’a faydalı işler yapmak için talip olmuşlardı, delege bizi tercih etti. Bundan sonrada Pazarspor’un daha iyi yerlere gelmesi için uğraşacağız. Bunu daha önce yaptık bundan sonrada yapmak için daha çok çalışacağız. Tüm delegelerimize teşekkür ederiz.”