Olimpik Pazar Spor Hentbol Takımı 2. ve 3'üncü Maçını da Kazandı

Hedefini Şampiyonluk olarak belirleyen Olimpik Pazar Spor bayan hentbol takımı, Rize Yeni Şehir Kapalı Spor Salonunda karşılaştığı Trabzon İMKB MTAL Spor Kulübünü 31-14 mağlup etti.

Takımlarını destek için maça gelen Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, Pazar Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce ile Olimpik Pazar Spor Kulübü Başkanı Rahmi Çakır ve yönetim kurulu üyeleri karşılaşmayı birlikte izlediler. Bugün takımın antrenörü Fatma Badoğlu'nun doğum gününü münasebetiyle de çiçek takdim ettiler.

Sporcularda almış oldukları galibiyeti bugün doğum günü olan hocaları Fatma Badoğlu’na armağan ettiler.

Olimpik Pazar Spor Kulübü yarın (pazar günü) Rize Yeni Şehir Kapalı Spor Salonunda saat 11.00’da Kırşehir Belediye G.S.K ile karşılaşacak.

GALİBİYETLE BAŞLADI GALİBİYETLE TAMAMLADI

1.etap karşılaşmalarının 3'ünü de farklı kazanarak ilk etabı lider olarak  bitirdi.

Olimpik Pazar Spor Bayan Hentbol Takımı 3'üncü maçında Kırşehir Belediye GSK yı 31-26 mağlup ederek üst üste oynadığı 3 karşılaşmayı da kazanarak grup lideri oldu.

Antröner Fatma Badoğlu, “ 1.etap istediğimiz sonuçla bitti.1.çıktık. Bundan sonra 2 etap daha var.2 etap ne zaman başlayacak henüz belli değil. Oradan da 1.çıkmak istiyoruz. Ardından 3.etapda başarılı olup hedefimiz olan 1.lige çıkmaktır." dedi.