Pazar AK Gençlik’ten Fakülte ve Yüksekokula Ziyaret

AK Parti Pazar Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahman Karahan beraberindeki ekiple birlikte Pazar Ziraat Fakültesi yeni dekanına ve yüksekokul müdürüne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Göreve yeni Başlayan Pazar Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akbulut ve Pazar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Adil Bakoğlu’na makamlardaki ziyaret sırasında Başkan Karahan’a, ilçe gençlik kolu sekreteri Serpil Asar, tanıtım medya ve yönetim kurulu üyesi Cevahir Topaloğlu’da eşlik etti.

Karahan, yaptığı açıklamada, “AK Parti Pazar Gençlik Kolları olarak ilçemizde bulunan fakülte ve yüksekokula yapılan yeni atamalarda göreve gelen yöneticilerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Akabinde bölüm başkanı Dç. Doktor Hüseyin Baykal hocamızı ve Fakülte sekreterimiz Zafer Yücel Çetin'i makamında ziyaret ettik. Ziyaretler sırasında misafirperverliklerinden dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür eder, görevlerinde başarılar dileriz.” dedi.

Pazar Ziraat Fakültesi yeni Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akbulut ise nezaketlerinden ötürü AK Parti Pazar Gençlik Kolları Başkanı Karahan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.