Pazarspor’un yeni Hocası Eski Oyuncusu Hakan Macit Oldu

3. Lig'den 2. Lig'e yükselen Pazarspor’da, önceki yıllarda forma giyen Hakan Macit, yeni sezonda mavi beyazlıların teknik direktörlüğünü üstlenecek.

2 kez Pazarspor’u 3. Lig'den 2. Lig'e yükselten Şevki Tonyalı ile yeniden anlaşama sağlayamayan mavi beyazlılar, teknik direktörlüğe eski sporcusu Hakan Macit’i getirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, 2 gündür yapılan görüşmeler sonrası Hakan Macit’in 1 yıllık bir sözleşmeye imza attığı ifade edildi.

Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın, imza töreni sonrası yaptığı açıklamada, camiayı tanıyan bir hocayla anlaştıklarını belirterek, “Eski sporcularımızdan oluşan hocalarla daha iyi kontak kuruyoruz. Biz başarıya aç, hedefi olan hoca ve sporcularla çalışmak istiyoruz. Ekonomi yönünü de göz önünde bulundurarak böyle bir karar aldık. Pazarspor camiamıza hayırlı olsun.” dedi.

Üç yıla yakın Pazarspor’da sporcu olarak görev yapan Hakan Macit, Pendikspor, Yalovaspor, 1461 Trabzon, Orduspor, Gaziantepspor, Hekimoğlu Trabzonspor gibi takımlarda da futbol oynarken, üç yıldır da Trabzonspor altyapı takımlarında antrenörlük yapmaktaydı.