Ömer Vatandaş 2. Restoranı Hemşin’de Açtı

Hemşin Ortaköy Akyamaç Tabiat Parkı Şelalesi girişindeki (Kır Lokantası) Cansuyu Cafe – Restoran hizmet vermeye başladı.

Yemek sektöründe uzun yıllardır tecrübe sahibi olan, daha önce en iyi laz böreği, en uzun Hemşin muhlaması ve bazı yöresel yemek birincilikleri bulunan Rizeli aşçı Ömer Vatandaş Ayder’deki işletmeciliğini yaptığı Gürgendibi tesislerinden sonra 2. yeni iş yerlerini çocukları Cansu ve Yunus Emre ile birlikte Hemşin ilçesinde açarak müşterilerini ağırlamaya başladı.

Laz böreği, kahvaltı, et, balık, muhlama ve yöresel yemekler sunacaklarını ifade eden işletmeci Vatandaş, Ayder de 25 yıldır yaz kış kesintisiz hizmet vererek müşterilerimizin takdirlerini kazandık. Şimdide çocuklarımla birlikte 2. iş yerimiz Hemşin’de aynı şekilde hizmet vererek önemli bir eksikliği burada gidereceğimizin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar, iş adamı ve çocuklarını tebrik ederek, “Her mevsim turizminin gözde merkezi olan ilçemizde yerli ve yabancı misafirler için çok güzel bir mekan. Ömer Vatandaş ile çocuklarına bol kazançlar ve başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Bekar, yaptığı açıklamada, Rize Doğa Koruma ve Millî Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü Kurumumuzca İşletmeciliği Hemşin Belediye Başkanlığına verilen Hemşin Şelaleleri Tabiat Parkı Kır Lokantasının ziyaretçilerin hizmetine girdiğini belirterek, “İnsanı büyüleyen manzarası eşliğinde, 7'den 70'e herkesin rahatlıkla yürüyebileceği 1200 metrelik yürüyüş yolu sonunda şelaleye ulaşıp, seyir terasında şelalenin çağıldaması ile ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirdikten sonra, geri döndüğünüzde Karadeniz'in özgün lezzetlerinin sunulduğu Kır Lokantamızda sizi ağırlıyoruz.” diye konuştu.