Pazar’da BİLGE AVM 3. Şubesini Açtı

Pazar İlçesinde BİLGE Alışveriş Merkezi (Bu Şehrin Marketi) 3. Şubesini törenle hizmete açtı.

Pazar'da yıllardır verdiği hizmet ile büyüyen BİLGE Alışveriş Merkezi 3. Şubesi Kirazlık mahallesi Liman caddesi Tuzcu Sitesi A. Apartman adresinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışı İlçe Kaymakamı Ayhan Terzi, Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Pazar AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız, BİLGE AVM iş ortağı Şefik Büyükyazıcı gerçekleştirdi.


İlçe Müftüsü Küçük'ün yaptığı dualı açılışa ayrıca, Pazar CHP İlçe Başkanı Kazım Balta, STK Başkanları Ekrem Kılıç, Osman Yüksel ve Neşet Çakır ile vatandaşlar katıldı.

Avm’nin sahiplerinden Büyükyazıcı, kuruluşundan bugüne kadar ki sürecini ve bundan sonraki hedeflerinden bahsederek, şunları kaydetti:
“16 yıldır gıda sektöründeyiz, bugün hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyerek 3’üncü şubemizi açmış bulunmaktayız. Başarımızı devam ettirmek istiyoruz. Ticarette karşılıklı güven ve dürüstlüğü ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuk. Hesaplı taze ve kaliteli ürünleri müşteri hizmetine sunma ve perakende satış sektörün de müşterilerimizin toptan fiyatlardan faydalanmasını hedef haline getiren anlayışla hizmet etmeye çalışıyoruz. 3. şubemizin tüm Pazar halkına hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan dilerim.”