Belediye Pazar’da Berber ve Kuaför Dükkanlarını Dezenfekte Edecek

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, normalleşme takvimi kapsamında 11 Mayıs’ta açılacak olan berber ve bayan kuaför dükkanlarını dezenfekte edeceklerini duyurdu.

Başkan Basa, normalleşme takviminin açıklanmasının ardından berber, kuaför ve güzellik salonlarının açılmadan önce yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında randevu sistemiyle dezenfekte edileceğini bildirdi.

Alınan karar doğrultusunda yaklaşık bir buçuk aydan bu yana kapalı olan berber, kuaför ve güzellik salonlarının 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren belirli kurallar çerçevesinde açılacağını belirten Başkan Basa, “Biz zaten ilçemizde devam eden dezenfekte çalışmalarımız kapsamında, bu iş yerlerini de hemen çalışma programımız içerisine aldık. Bir çalışma takvimi belirledik.” dedi.

Başkan Basa, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizde faaliyet gösteren berber ve kuaför iş yerlerinden 8 Mayıs Cuma günü bayan kuaförleri ile 9 Mayıs Cumartesi günü erkek berberlerinin aşağıda verilen telefon numaralarından randevu alınmasının ardından dezenfekte işleri belediyemiz ekipleri tarafından yapılacak." ifadelerini kullandı.

RANDEVU ALINACAK TELEFONLAR:

04646121138 - 05302228811 - 05452614851