Pazar'da Öldürülen 3 Kişi Son Yolculuklarına Uğurlandı

Rize’nin Pazar ilçesi Şehitlik Köyünde önceki gün arazi anlaşmazlığı nedeni ile yaşanan olayda akrabaları tarafından silahla vurularak öldürülen köy muhtarı, eşi ve yengesi toprağa verildi. 

Şehitlik Köyünde yaşanan olayda arazı anlaşmazlığı yaşadıkları akrabaları tarafından vurularak öldürülen köy muhtarı Osman Dalyanoğlu (51), eşi Bahriye Dalyanoğlu (50) ile diğer bir akrabası Şerife Dalyanoğlu'nun (43) cenazeleri bugün öğle namazı öncesi köyde korona virüs tedbirleri kapsamında maske takan vatandaşlara sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarı yapıldıktan sonra kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi.

Pazar İlçe Kaymakamı Ayhan Terzi, cenazede yaptığı konuşmada, çok üzgün olduğunu belirterek, “Sevdiğimiz muhtarımız başta olmak üzere diğer eşi ve yengesi hepsinin cenazesinde bu sıkıntılı günde, sıkıntılı zamanda virüsle uğraştığımız zamanda bile gelip ne kadar sevdiğinizi gösterdiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Bu Ramazan gününde Allah onların da günahlarını affetsin. Benim değer verdiğim, devamlı birlikte çalıştığım, iyi bildiğim bir insandı. Geride kalan ailelerine sabır diliyorum. Her zaman onların yanında olacağım. Allah Rahmet eylesin.” dedi. 

Köy meydanında yapılan cenaze törenine Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa ve çok sayıda kişi katıldı.