Pazar’da Yağmura Rağmen Müzik Ziyafeti Verildi

Pazar 15 temmuz Demokrasi Meydan’ında bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen organizatörlüğünü Savaş Büyükterzi’nin yapmış olduğu ücretsiz açık hava yaz konserine Kaymakam Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa ve vatandaşlar katıldı.

Halka açık ücretsiz eğlencede yöresel sanatçıların sahne aldığı Müzik Şöleni'ne katılanlar yağan yağmura rağmen gönüllerince doyasıya eğlenme fırsatı bulurken, seslendirilen şarkılar ve yöresel müzik ile unutamayacakları bir gece yaşadılar.

Pazarlıları müzikle buluşturmaya devam eden organizatör Büyükterzi, müzik şöleni etkinliğine katılanlara ve kendilerine destek olanlara teşekkür ederek,” Bizim için önemli olan vatandaşlarımızın buraya ilgi göstermesiydi. Yağmur engeline takılmamıza rağmen çok üst düzeyde olmazsada ilgi ile karşılaştık. Bu vesileyle Pazarspor Taraftarlar Kulübü Derneği olarak kültürel etkinlik kapsamında Pazar’ımızın da tanıtımını yapmış olduk. Bu olumsuz hava koşullarına rağmen alanı dolduran Pazarlı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yağışa rağmen ilerleyen saatlerde alana gelen kalabalık müzik severler yağmura aldırmayarak yöresel enstrümanlar eşliğinde büyük horon halkası gerçekleştirerek gece geç saatlere kadar eğlenmeyi sürdürdüler.