Rize Takımı Bilardo Birince Liginde

Mübin İsli, Ufuk Kapusız, Hızır Savran, Yılmaz Ferah, Halim Doruk ve Şefik İnce' den oluşan Hemşin Spor Kulübü Bilardo Takımı 4 gün süren mücadeleler sonucunda 2. olarak bilardo birinci Ligi'ne yükseldi.



Hemşin Spor Kulübü Bilardo Takımı 14-17 aralık ayında İzmir' de yapılan bilardo yükselme Ligi mücadelerinde göstermiş olduğu başarılı performans sonucunda 2. olarak Bilardo 1. Ligine yükseldi.



Geçen yıl yapılan yükselme liginde, çok az bir fark ile birinci ligi elinden kaçıran Hemşin Spor Kulübü bu yıl aynı hataya düşmedi ve ilçeye kupa ile döndü.



Konu ile ilgili açıklama yapan Hemşin Spor Kulübü Başkanı Nadir İnce, “Kulüp olarak 3 yıldır Bilardo sporunda faaliyet gösteriyoruz. Türkiye Şampiyonalarına, Büyükler ve Gençler kategorisinde sürekli sporcu göndermeye çalışıyoruz. Bunun yanında geçen yıl Bilardo Takımı kurarak yükselme Ligi' ne katıldık. Bu yıl daha fazla çalışarak katıldığımız yükselme Ligi' nde 2. olarak birinci Lige yükseldik ve Şubat ayında Antalya' da yapılacak olan 1. Lig müsabakalarına katılmaya hak kazandık. Takımımıza ordada şimdiden başarılar dileriz.” dedi.