Pazar AK Genç Yeni Yönetiminden Başkan Basa’ya Ziyaret

Önceki Başkan Hızır Çatan’ın yaş hattından dolayı görevi bırakmasının ardından başkanlığa Mustafa Sümer getirildi.

1,5 yıl Ak Parti Pazar ilçe Gençlik kolları başkanlığını yapan ve bu sürede Haziran ve Kasım aylarında yapılan iki seçimde aktif görev alan Hızır Çatan 30 yaşını doldurunca tüzük gereği başkanlığı bırakmak zorunda kaldı.

AK Parti Pazar İlçe başkanlığınca göreve getirilen Mustafa Sümer ve yönetim kurulu üyeleri Uğur Tonyalı, Çiğdem Taşkın, Mumammet Yılmaz, Azize Sütlü ve Fatma Naiboğlu ile birlikte Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa'yı makamında ziyaret etti.



Yeni başkan Sümer, burada yaptığı konuşmada, yeni göreve getirildiğini belirterek, “Geçmişte görev yapan arkadaşlarıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizimle her zaman birlikte olacaklar. Onların tecrübelerinden faydalanacağız. Bugün Belediye Başkanımızla tanışmak ve Halep için başlatmış olduğumuz yardım kampanyasına destek talebi ile ziyaret ettik. Bize gösterdiği yakın ilgiden dolayı başkanımız Ahmet Basa'ya teşekkür ediyorum.” dedi.



Başkan Basa’da, “Yeni göreve getirilen gençlik kolları başkanımıza başarılar diliyorum. Böyle hayırlı bir hizmette bize düşen görevi yerine getirmeye hazırız.” diye konuştu.