Pazarspor Sinan Hoca İle Farklı Kazandı

Ligin 14'üncü haftasında mavi beyazlılar, yeni hocaları Sinan Bayraktar ile çıktıkları ilk maçta sahasında 5. sırada bulunan güçlü rakibi Halide Edip Adıvarspor'u 3-0 yenerek moral buldu.

PAZARSPOR: 3 - HALİDE EDİP ADIVARSPOR: 0

STAT: İlçe

HAKEMLER: Lütfullah Aslan, Nurettin Çiçek, Selman Timur

PAZARSPOR: Fethi, İbrahim, Mert Ege, Aykut, Egemen, Mehmet Mert Özkaptan (dk.88 Ercan), İlhan Faruk, Hacı Şükrü (dk.84 Mustafa), Maksut, Ali Özgür (dk.72 Oğuzhan), Mehmet Aytemiz.

HALİDE EDİP ADIVARSPOR: Burak, Aytek, Uğur ( dk.85 Cemal), Barış, Ertuğrul Sancaktutan, Mustafa, Taner Gürsoy, Taner Yıldız (dk.60 Haluk), Safa, Hüseyin (dk. 78 Ertuğrul Yıldırım), Yavuz.

GOLLER: Dk.48 Hacı Şükrü, dk.75 Mehmet Aytemiz, dk.90 Ercan (Pazarspor)

SARI KARTLAR: Dk.15 Mehmet Aytemiz, dk.50 Hacı Şükrü, dk.66 Maksut, dk.74 Oğuzhan (Pazarspor), dk.50 Uğur, dk.84 Barış, dk.87 Cemal (Halide Edip Adıvarspor)

Teknik Direktör Sinan Bayraktar, maç’ın ardından yaptığı açıklamasında,” Pazarspor yıllardır bu liglerde mücadele veren ve Rize’yi temsil eden bir kulüp netice olarak bulunduğu bu konum ona yakışmıyor. Oyuncular da üst, üste aldıkları mağlubiyetlerle morallerini bozmuşlar. Bu tip durumlardan çıkmak kolay iş değil. İlk çıktığım maçta böyle bir skor almaları beni de son derece memnun etti. İstediğim her şeyi hemen hemen yaptılar ve son derece de iyi mücadele ettiler. Oyuncularıma teşekkür ediyorum, çok memnunum. Gelen az sayıda taraftar da bizi destekledi onlara da teşekkür ediyorum. Lig uzun bir maraton önümüzde daha çok maç var ama bu başlangıç iyi oldu, moral oldu, inşallah devamını getiririz.” dedi.