Ardeşen GSK, Pazartesi Kupayı Kaldırmak İstiyor

Hentbol’da başarılı bir sezon yaşayan Ardeşen GSK, başarısını kupalarla taçlandırmak istiyor.

27 ve 28 Mart’ta Bursa Nilüfer Spor Salonunda yapılacak olan Türkiye Kupası Dörtlü Finallerinde mücadele edecek olan Ardeşen GSK, iki maçı da kazanıp Türkiye Kupasını kaldırmak istiyor.

Dörtlü Finalle de, Ardeşen GSK İle Birlikte Muratpaşa Belediyespor, Kastamonu Belediyespor ve Ankara Yenimahalle Belediyespor ile İzmir Büyükşehir Belediyespor eşleşmesinin galibi mücadele edecek.

Karşılaşmaların Tamamı (3 Maç) Çay TV’den naklen yayınlacak.

Kupa mesaisi öncesi çalışmalarını Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor salonunda sürdüren Ardeşen GSK’da Teknik Direktörü Hikmet Vurgun, “Önümüzdeki hafta Bursa’da yapılacak olan Türkiye Kupası Dörtlü Finallerinde mücadele edeceğiz. Perşembe günü rakibimiz belli olacak. İlk maçımızı Pazar günü yapacağız. Pazar günü maçı kazanırsak, Pazartesi günü oynanacak olan Final Maçına kupayı kaldırmak için çıkacağız. Bursa’da yaşayan Karadeniz’lileri, Rize’lileri, Ardeşen’lileri bu önemli maçlara destek için bekliyoruz. Takım olarak tamamen kupaya kilitlendik. Kupayı kaldırmak ve şehrimize kupa ile dönmek istiyoruz.” İfadelerini kullandı.



SÜPER LİG ŞAMPİYONULUĞU!

Süper Ligi ise lider olarak bitirerek büyük bir başarı gösterdiklerini ifade eden Ardeşen GSK Teknik Direktörü Hikmet Vurgun, “Özellikle lig maratonu bitti. Ligi lider olarak bitirmeyi hak ettik. Takımımız yüksek bir performans gösterdi. Ligi lider bitirmek, statü gereği şampiyon olmak için yeterli değil. Şampiyon olmak için Play-Off’larda mücadele edeceğiz. Ligi lider bitirmek eşleşme ve saha ve seyirci avantajı sağlıyor. Ama taraftarımızın şunu bilmesini istiyorum ki daha yolun yarısını geride bıraktık. Önümüzde kalan kısım, geride bıraktığımız kısımdan çok daha zor olacak. Zorlukları taraftarımızla birlikte aşıp şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

TARAFTAR DESTEĞİ ŞART!

Önümüzdeki süreçte her zamankinden çok taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Vurgun, “Çünkü telafisi olmayan bir sürece giriyoruz. Play-Off’larda oynayacağımız her maçın önemi çok büyük. Yolumuza kayıpsız devam etmek ve taraftarımızın desteği ile hedefe ulaşmak, kupaları kaldırmak istiyoruz. Tüm Türkiye halkı, Ardeşen taraftarının ne kadar centilmen aynı zaman da coşkulu ve ateşleyici olduğunu biliyor ve konuşuyor. Taraftarımızdan takım olarak isteğimiz 5 Mayıs’ta oynanacak olan Final mücadelesine kadar 1 aylık süreç içerisinde sonuna kadar takımımızı desteklemelerini istiyoruz” diye konuştu.