Pazar’da AK Parti Gençlik Kolları Fidan Dikti

Pazar AK Gençlik oluşumu Türkiye genelinde Mart ayının ilk haftasında (1-7 Mart 2015) kutlanan Yeşilay Haftası nedeniyle gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğine katıldı.



İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hızır Çatan ve yönetim kurulu arkadaşları bir araya gelerek Yeşilay Haftası münasebetiyle Fidan dikme kampanyasında Pazar Atatürk Lisesi bahçesinde meyve fidanı diktiler.



Çatan, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, 1-7 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen Yeşilay haftası içinde böyle bir bir organizasyon yapmaya karar verdiklerini belirterek, “Gençler olarak her türlü etkinliklere katılarak o günlerde farklı organizasyonlar gerçekleştiriyoruz. Pazar Anadolu Atatürk Lisesi sahasının uygun yerlerinde okul müdürümüzün bilgisi dâhilinde, elma, kiraz ve farklı meyve fidanları dikerek, bir yandan öğrenci kardeşlerimize, diğer yandan vatandaşlarımıza bu günün önemini hatırlatmayı çalıştık” dedi.



Bu etkinliklere her gencin katılabileceğini de ifade eden Çatan, “Amacımız böyle önemli günlerde, farklı çalışmalar düzenleyerek o günleri hatırlatıp katkıda bulunmaktır” diye konuştu.