THK Pazar Şubesi'nde Görev Değişimi



Pazar Türk Hava Kurumu (THK) Pazar Şubesi’nde uzun yıllar başarılı bir şekilde görev yapan Yusuf Günaydın, yoğun işleri nedeniyle bu görevi Pazar Belediyesi Yazı işleri Müdürü Mustafa Marangoz'a devretti.

Türk Hava Kurumu (THK) Pazar Şubesi Başkanı Av. Memduh Eldeş, Devir teslim işlerinin ardından yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
“Saymanlık görevimizi yaklaşık on yıldır başarı ile sürdüren Adliye'de görevli Seçim Müdürümüz Yusuf Günaydın görevi icabı, ailevi nedeniyle bu görevden ayrılmak zorunda kaldı. Günaydın’ın yerine Pazar Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Marangoz bu göreve atanmıştır. Öncelikle uzun yıllar bu işi yürüten eski saymanımız Yusuf Günaydın'a teşekkür ediyorum. Görev yaptığı sürece hiçbir sorun yaşamadık. İşini seven ve titizlikle yürüten bir arkadaşımızdı. Kendisine bundan sonraki memuriyet hayatında başarılar diliyorum. Yeni Saymanımız Marangoz'da aynen eski saymanımız gibi Pazar ilçesinde sevilen, görevini başarı ile yürüten değerli arkadaşımız, kendisine başarılar diliyorum.”
kackar53