Pazar'da Savcı ve komutanlar için veda yemeği düzenlendi




Yemeğe İlçe Garnizon Komutanı Ömer Kodoman, Belediye Başkanı Ahmet Basa, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan ile Pazar’da görev yapan hakim ve savcılar katıldı.

Veda yemeğinde konuşan Kaymakam Aslan, söze farklı vesilelerle Allah yolumuzu tekrardan kesiştirsin diyerek başlamak istediğini kaydederek, şunları söyledi:
“Gitmekte kalmakta her zaman için zor. Hepimiz tayinci insanlarız. Bu anlamda belki bir kısmımız ilk defa görev alıyor. Çiçeği burnunda hakim arkadaşlarımız var. Onlara ilçemize hoş geldiniz diyorum. Bir kısmımız daha tecrübeliyiz birkaç defa yer değiştirdik. Bir coğrafyaya geliyorsun o coğrafyanın pek çok şeyini kader olarak görüp hissediyorsun yaşıyorsun paylaşıyorsun ister istemez o toplumun orda ki o topraklardaki insanlarla bir özdeşleşme bir duygusal yakınlık kuruyorsun. Oradan koparken de bir parçan koparak gidiyorsun. İnşallah hepsinin yolu bahtı açık olur sevdikleriyle, eşleriyle, evlatlarıyla sağlıklı başarılı bir ömür kendilerini bekler gittikleri yerde. Aynı mutluluğu yakalamaları en büyük temennimizdir. Ben kendilerine ilçemize vermiş oldukları çok değerli hizmetleri nedeniyle teşekkür etmek istiyorum Pazar halkı adına teşekkür etmek istiyorum. Yolları bahtları açık olsun diyorum.”

Kaymakam Aslan tarafından tayinleri çıkan Başsavcı Göğüş ile İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Büyüktopçu’ya ve Hava Radar Komutanı Üsteğmen Uzun’a sunmuş oldukları hizmet ve katkılarından dolayı plaket takdimi yapıldı.