RTSO Üyelerine Türkiye Finanstan destek



RTSO’da yapılan protokol imza törenine RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Genel sekreter Gafur Karali ile Türkiye Finans Katılım Bankası Ankara Bölge Müdürü İrfan Yerlikaya ile Rize Şubesi Müdürü Seyfi Fatih Sarı Katıldı.

İmzalanan protokol lle Türkiye Finans Katılım Bankası RTSO üyesi işletmelere özel olarak belirlenen avantajlı komisyon ve uygun kar oranlarıyla finansman desteği alabilecek. Ayrıca imzalanan protokol çerçevesinde Rizeli işletmeler için ekonomik kazanımlar sunulacak.

İmza töreninde konuşan Finans Katılım Bankası Ankara Bölge Müdürü İrfan Yerli Kaya, RTSO üyesi kuruluşlara, yatırım ve diğer finansman ihtiyaçları, dış ticaret işlemleri ile diğer tüm bankacılık işlemlerinde avantajlar sağlayacaklarını belirterek, “ Bankacılık sektöründe Anadolu mevduat toplama merkezidir. Biz bunu değiştirmek istiyoruz. Anadolu’ya daha fazla kaynak aktarımını gerçekleştireceğiz. Toplanan fonları ilk etapta tamamını burada kullanmak suretiyle iş adamlarımızı destekleyeceğiz. Topladığımızdan daha fazlasını kullandırmak noktasında gayretimiz var. Özellikle Kobilere ve işletme sekmentindeki firmaları desteklemek istiyoruz. Yaptığımız protokolle RTSO üyelerine, Rize ekonomisine katkıda bulunacağız .“dedi.

RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu protokolün RTSO üyeleri için faydalı olacağına inandığını belirterek “Türkiye Finans Katılım Bankasının hazırladığı özel imkanlardan üyelerimizin de faydalanabilmesi için bir protokol imzaladık. Tüccarımıza, ülkemize, odamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.