Karal, AK Parti Pazar İlçe Danışma Meclisi'nde konuştu



Toplantıya AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, AK Parti Pazar ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri Leyla Veyisoğlu ve Rasim Çorbacı, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Pazar Kadın Kolu ve Gençlik Kolları teşkilatları, Temsilciler, Mahalle Başkanları, Köy Başkanları ile partili üyeler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Yıldız’ın ardından AK Parti Pazar ilçe teşkilatı; teşkilat raporu, Kadın Kolları Faaliyet Sunumu, Gençlik Kolları Faaliyet Sunumları gerçekleşti.

Pazar Belediye Başkanı Basa, yaptıkları çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Toplantıdaki konuşmasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan ve Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dikkat çeken AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal " Sevgili kardeşlerim, kurulduğu günden bu güne kadar milletin desteğiyle çığ gibi büyüyen bir aileyi dağıtmak istediler. AK Partinin bu önlenemez yükselişine bir dur demek için ülkemizde eski tarihlerde olduğu gibi türlü türlü oyunlara başvurdular" dedi.

Karal "AK Partiyi sandıkta yenemeyeceklerini anlayan bazı mihraklar, artık mertliği bir kenara bırakmış durumda olduklarını belirterek, şunları kaydetti:
“İstanbul Gezi parkını bahane ederek AK Partinin siyaset hayatına son vermek, onun kutlu liderini devirmek istediler. Geçmişte Adnan menderesi ipe götürenler, Turgut Özal'ın ipini çekenler, aynı senaryoyu Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a da yazmak istediler. Ancak bu milletin bu tür oyunlara artık karnı tok. Bu ülkede iktidara kim gelirse gelsin, sandıktan kim çıkarsa çıksın, bu ülkenin sahibi yine biziz diyen, biz ne dersek o olur, biz hangi manşeti istersek gazetelerde o çıkar, Bakanlar bizim isteklerimiz doğrultusunda hareket eder, milletvekilleri bizim istediğimiz zaman parmak kaldırır diyen o zihniyetler, artık Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti’yle son bulmuştur. Kimse kusura bakmasın! Artık hakimiyet milletindir. Ve bu millet yaklaşan seçimlerde sandıkları patlatarak gereken cevabı en iyi şekilde verecektir.”

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ise yaptığı konuşmasında, Sayın Vekilimiz bazı konuları değerlendirerek gereken mesajları verdiğini söyledi. Ayar, “Kısa bir ek olarak şunu söyleyebilirim ki, değerli kardeşlerim bu bir filim. Birçoğumuz bu filmi daha önce izledik. 28 Şubat sürecinde, 2003 de Seçimlere sokulmayan Başbakanımızla, darbe planlarında ve buna benzer filmlerle bunları izledik. Şimdi de son çıkan filmi izliyoruz. Bu güne kadar bu filmlerin hiç birinde başarılı olamadılar. Çünkü bu olaylar karşısında dik duran bir lider ve o liderin yanında yine dik duran bir millet var. Milletin oyu ile gelen, ancak milletin oyu ile gider" ifadelerini kullandı.

Karal, daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Karal'a Pazarspor Taraftarlar Derneği Başkanı Kadir Aşkın Erol tarafından Pazarspor atkısı hediye edildi.