Yangın, destek olunursa her türlü taahhüdü verebilirim



Gökhan TELATAR
Yangın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeni yönetimde birkaç isimde değişiklik yaptıklarını vurgulayarak, "Pazarspor da sürpriz diye bir şey yok. Kulübümüzün üyesi olan herkes yönetimde hatta başkanlık da bile görev alabilecek kapasitededir. Yönetimimiz de önceki dönemden de birçok arkadaşımız var, yeni isimler de var. Biri yedek olmak üzere iki de bayan üyemiz bulunuyor. Pazarspor'u ikinci ligde taşıya bilecek bir yönetimi kendi düşüncelerimiz doğrultusunda oluşturmaya çalıştık" dedi.

Yönetimin göreve gelişinin ardından yapılan görev dağılımı ile futbol şubenin İbrahim Karabekir başkanlığında oluşturuldunu ve sportif direktörlüğe ise Hasan Balta'nın getirildiğini ifade eden Yangın, şöyle devam etti:

"Teknik direktör, iç ve dış transferlerde yapılacak tüm görüşmeleri bu ekip yapıp takım oluşturulacak. İkinci lig tecrübesi olan oyuncular ile kendi oyuncularımızla beraber bir takım oluştururken, ağırlığı bölgenin çocuklarının oluşturduğu bir yapı da kurmaya çalışacağız. İkinci lig de ekonomik gider daha fazla. Yönetimin katkısının yanında yerel desteklerin de gelmesi şart. Bu yön dede Pazar'da ki çay üreticilerinin sene de bir defa gönüllerinden kopan katkılarını bekliyoruz. Bu meblağ ne kadar yüksek olur ise bizim sorumluluğumuz da o kadar yüksek olur. Yine Pazar belediyesinin bize vermeyi planladığı destek ile bu gücümüz kat kat artacaktır. Bu güç ve desteklerin olmaması durumun da acı ve gözyaşı olabileceği gibi başarıda gelebilir. Ancak desteklerin gelmesi halinde play-off oynama, birinci lige çıkma gibi her türlü taahhüdü verebilirim."