AK Gençlerden Hayırlı Olsun Ziyareti

İlk olarak Rize Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden AK Gençler, burada Başkan Şaban Aziz Karamehmetoğlu'nun konuğu oldu.

Gerçekleşen ziyaretten son derece memnuniyet duyduğunu ifade eden başkan karamehmetoğlu "Sizin gibi gençlerin hele hele böylesine sıcak kanlı yaşlarda ülke meseleleri için çalışmaları bizleri son derece memnun etmektedir" ifadelerini kullandı.

AK Gençlik adına kısa bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülkerim Yazıcı ise "Sayın başkan, sizleri daha önce de ziyaret etmek istemiştik, yalnız programlarımızın yoğunluğu ve gençlik olarak sıramızın gelmesini bekledik. Gecikmelide olsa görevlerinizde başarılar diliyoruz. Sizlerden memleketimiz adına hayırlı hizmetleri bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından başkan karamehmetoğluna veda eden AK Gençlik hız kesmeden Rize Borsasına ziyarette bulunarak Başkan Mehmet Erdoğan'ın konuğu oldu.

AK Parti Rize İl Gençlik Kolu Başkanı Abdülkerim Yazıcı, gerçekleşen ziyarette Başkan Erdoğan'a hayırlı olsun dileklerini iletirken "sayın başkan, görevinizde bir kez daha sizlere başarılar diliyoruz. Bizler bu şehrin genç siyasetçileri olarak sizleri kendimize örnek ediniyoruz. Şehrimize sağlayacağınız en ufak bir fayda, bizlerin size olan hayranlıklarını ve çalışma azmimizi yükseltmektedir. Siyasi irade olarak elimizden geldiğince memleketimize yarar sağlayacak çalışmaları yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızda da büyüklerimiz olarak sizlerin desteklerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.