Şampiyon Pazarspor'dan ziyaretler



Şampiyon Pazarspor’un Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Şevki Tonyalı ve bir grup futbolcuyla birlikte Kaymakam Aslan’ı, Belediye Başkanı Basa’yı ve AK Parti İlçe Başkanı Yıldız ile teşkilatını makamlarında ziyaret ederek mutluluklarını paylaştılar.

Başkan Yangın, yaptıkları ziyaretlerde sezon boyunca her konuda kendilerine destek olan, play-off karşılaşmalarında yalnız bırakmayan Kaymakam Aslan’a, Başkan Basa’ya ve AK Parti İlçe Başkanı Yıldız’a teşekkür etti.

2. Ligde kalıcı olmak için sabit gelirlere ihtiyaçları olduklarını dile getiren Yangın, Başkan Basa’dan daha çok gelir elde edebilecekleri destekler isterken, AK Parti İlçe Başkanı Yıldız’dan siyasi desteklerinin artırılmasını talep etti.

Kaymakam Aslan, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Pazar’daki görevinin ilk yılında şampiyonluk yaşadığını belirterek, “Başarmak önemlidir, ancak başarıyı korumak, başarıda devamlılığı sağlamak daha da önemlidir. Başarılarınızın artarak devamını diliyorum. Bu başarılarınızdan dolayı tüm Pazarspor camiasını kutluyorum. Her zaman Pazarspor’un başarısı için gerekli desteği vereceğiz” dedi.

Başkan Basa’da, Belediye başkanlığı döneminde yaşadığı bu güzel duygudan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “ Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Her zaman Pazarspor’un menfaatleri neyi gerektiriyorsa biz hep yanında olacağız. Pazarsporla gerçekten çok gururlandık. Şampiyonluklarını kutluyor ve tebrik ediyorum” dedi.

İlçe Başkanı Yıldız ise, Pazarspor’a destek olmak aslı görevleri olduğunu belirterek, “Pazarspor’umuzun daha iyi yerlere gelebilmesi için bayrağı daha yüksek yerlere dikmemiz gerekir. Bu konuda sabit gelirler bulunmasında elimizden gelen desteği vereceğiz. Tespitlerinize katılıyoruz. Ankara’da siyasette Pazarspor’un takip edilmesi ve konuşulması bizi onurlandırdı ve gururlandırdı” diye konuştu.

Bu arada Yıldız, Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Bakan Hayati Yazıcı'ya randevu talebinde bulunacaklarını belirterek, şampiyon Pazarspor’un ziyaretlerinin gerçekleştirilmesinin sağlanacağını sözlerine ekledi.