Pazar'da bugün çiftte bayram kutlandı.



19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Pazar’da daha önce bayram töreni şeklinde yapılırken, bu kez de kutlama şeklinde yapıldı.

Atatürk Anıtı’na Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Tezcan'ın çelenk koymasıyla başlayan kutlamalara Belediye Başkan Vekili İlhami Günaydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Pazar Meslek Yüksekokulu’nu temsilen Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mustafa Akbulut, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, sivil toplum örgüt temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Törenin ardından dağılan katılımcılar saat 14.00’de Su Ürünleri ve Balıkçılar Kooperatifi Başkanlığı tarafından Pazar açıklarında kayıklara Türk bayrağı asılarak görsel şöleni düzenleneceği yere geldi. Ancak yetkililer Pazar’da lodos etkisiyle meydana gelen büyük dalgalar nedeniyle programın iptal edildiğini belirttiler.

Daha sonra Pazar Kaymakam Vekili Hemşin Kaymakamı Faruk Erdem’in katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik saat 16.00’da Pazar Meydan Parkı’nda ilçedeki okulların öğrencileri tarafından yapılan, dengeli yürüme yarışması, skeç ve kick boks gösterisi, halat çekme yarışması, gitar eşliğinde müzik dinletisi, keman ve kemençe eşliğinde müzik dinletisi, solo müzik dinletisi, stendap gösteri, halkın katılımıyla tulum eşliğinde horon oynanması ve Avcılar ve Atıcılar kulübü tarafından havai fişek gösterisiyle sona erdi.

Pazar'da bugün çiftte bayram kutlandı

Pazarlı vatandaşlar Bayram kutlamalarıyla ayni saate rastlayan Pazarspor Tekirova Belediyespor final maçını birlikte izleme fırsatı buldu. Maç sonunda 2. Lige yükselme sevinci ile bayram sevincini aynı anda yaşayan vatandaşlar mutluluklarını horon oynayarak kutladılar.