Pazarspor'un oynayacağı final maçına saatler kaldı



Gökhan TELATAR
Yıllar önce düştüğü ikinci lige yeniden dönmek için önemli bir avantaj yakalayan Pazarspor’da genç ve tecrübesiz oyuncuların çok oluşu nedeniyle final maçına takımı hazırlamak için İnönü Üniversitesi öğretim görevlisi Oktay Ceviz tarafından futbolcu ve teknik ekibe hafta boyunca psikolojik ve mental eğitimi verildi.

Tek galibiyet ile bayram havası yaşayacak olan mavi beyazlılarda Pazar, İstanbul, Ankara ve yurdun çeşitli bölgelerinden de çok sayıda taraftarın Malatya’ya gelerek takımlarını destekleyeceği belirtildi.

SÖZÜN BİTTİĞİ YER
Teknik direktör Şevki Tonyalı, sözün bittiği yerde olduklarını belirterek, “Fatih Karagümrük zor bir takımdı ve zor geçeceğini biliyorduk. İyi oynamadık ama bu tip maçlarda oyundan ziyade sonuç daha önemliydi. Önemli olan maçı geçmekti ve başardık. Şimdi yeni bir hayat başlıyor. Yarın ki rakibimizin bize karşı psikolojik bir üstünlüğü var gibi duruyor. İki defa galip gelmiş bize karşı ama biz orada değiliz. Artık final maçına endekslendik, yaptığımız toplantılar konuşmalar hep bunun üzerine oldu. Gün geçtikçe gerilmeler stres ister, istemez hat safhaya çıkıyor, aramız da genç arkadaşlarımız var, onları rahatlatma adına da çeşitli aktiviteler yapıyoruz. İnancımız azmimiz tam tüm camia yürekten inanıyoruz. Yarın Saat 16.00’da şampiyon olmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Gelecek olan seyircimizde mesajımız, skor ne olursa olsun bizi desteklesinler. Diğer takımlara baktığımız da biz daha çok inanan tarafta olduğumuza inanıyoruz bunun için de başaracağız” dedi.

Tonyalı, final maçında sakat ve ezalı futbolcuları bulunmadığını sözlerine ekledi.