Bakan Yazıcı, Rizespor'u kutladı



Yazıcı, yaptığı yazılı açıklamada, zor bir dönemde takımın yanında olan ve her türlü desteği veren Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan ve yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Mustafa Denizli, büyük bir mücadele sergileyerek Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren futbolcular ve takımının sürekli yanında olan taraftarların taktiri hak ettiğini ifade etti.

Çaykur Rizespor'un Süper Lig'de yer almasının kendisi için ayrı bir mutluluk ve gurur kaynağı olduğunu vurgulayan Yazıcı, şunları ifade etti:

"Azimli ve mücadeleci ruhuyla Rize'nin ve Karadeniz'in gururu olan kulübümüzün başarılarının Süper Lig'de de devam edeceğine yürekten inanıyorum. 5 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor'un, Süper Lig'e müthiş bir enerji katacağına, kalıcı olarak pek çok başarıya imza atacağına eminim. Kurumsal ve finansal yapısı ile istikrara dayalı yönetim politikasıyla Çaykur Rizespor'un Süper Lig'de kalıcı bir takım olarak mücadele etmesi ve başarıyı sürece yayarak, her yıl üstüne koyduğu başarılarla adından söz ettiren bir takım olması en büyük temennimizdir. Çaykur Rizespor'un, kısa ve orta vadede yapacağı planlamalar ile futbolun bir endüstri olduğu bilinciyle hareket ederek, hedeflerini sürekli yenileyen ve büyüten bir takım olarak Avrupa arenasında boy göstermesi en büyük hayalimdir. Bu başarılar yeşiliyle, mavisiyle doğa harikası Rize'mizin uluslararası marka hedefine katkı sağlayacaktır."

Yazıcı, açıklamasında başarıya ulaşılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, gelecek sezon herkesi Çaykur Rizespor'u izlemeye ve destek vermeye davet etti.