Bakan Yazıcı Rizespor'u ziyaret etti

Bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Rize'de bulunan Bakan Yazıcı, Rize Belediye Başkanlığı'nda Akıllı Kent Projesi'nin hizmete girmesi için düzenlenen törene katıldı.

Açılış kurdelesini keserek, belediye binasında oluşturulan proje merkezini gezen Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Çaykur Rizespor'un Mehmet Cengiz Sosyal Tesisleri'ne giden Yazıcı, burada Teknik Direktör Mustafa Denizli ve yöneticilerle bir araya geldi.

Çaykur Rizespor'un bu sezon Süper Lig'e çıkacağına inandıkları belirten Yazıcı, "Mustafa Denizli takıma büyük farklılık kazandırdı. Tabi ki bu da onun deneyim ve tecrübesinden kaynaklanıyor. O nedenle çok büyük bir avantajımız var. Ümit ediyorum ki lig sonunda ipi göğüsleyerek Süper Lig'e yükseleceklerdir. Bu anlamda ben hocamıza ve takıma başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Mustafa Denizli ise başarının yanı sıra centilmenlikleriyle de örnek olmayı istediklerini söyledi.

Sezon sonunda başarılı olacaklarına inandıklarını vurgulayan Denizli, "Karadeniz'in sahilinde herkes tarafından takdir görmek için çabalıyoruz. Girdiğimiz bu yolda adımlarımızı çok sağlam atıyoruz. Başarı olup Süper Lig'e yükselmek için mücadele ediyoruz. Yakaladığımız bir şans var, bunu da sonuna kadar bırakmak istemiyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Denizli, futbolcuların imzaladığı formayı Yazıcı'ya hediye etti.