Karal ‘her Pazar sabahı sohbet olacak’

Vatandaşlarımızın problemlerini ya da varsa önerilerini dinleyeceğiz diyen Karal, sabah namazının ardından vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti ve vatandaşları dinledi.

Sabah namazının ardından Rize Ensar vakfında gerçekleşen buluşmada bir açıklama yapan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal "Rize`de bulunduğum günler içinde özellikle pazar günleri sabah namazının ardından vatandaşlarımızla istişare toplantıları gerçekleştirmeyi istiyoruz. ilk toplantımızı şuan gerçekleştirmiş bulunmaktayız ve burada güzel bir ortam sağlanmış durumda. Vatandaşlarımız ile özellikle pazar günleri eski müftülüğümüzün binasında bulunan Ensar vakfında buluşup vatandaşlarımızla hem bir sohbet, hem de onların varsa problemlerini,önerilerini dinlemeyi hedefliyoruz.Ben bu vesileyle her pazar günü sabah namazının ardından vatandaşlarımızı buraya bekliyorum" şeklinde konuştu.

Kılınan sabah namazının ardından Rize Ensar vakfında vatandaşlar ile kahvaltı eden Karal, burada yaklaşık 3 saat boyunca vatandaşlarla sohbet ettikten sonra bölgeden ayrılarak yakın çevredeki esnafları ziyaret etti.