Lys'de Türkiye 42.'si Rize Fem'den

Dershane müdürü Adem Semiz, yaptığı açıklamada, öğrencilerinin aldığı başarının tesadüf olmadığını söyledi.

Semiz, dershane olarak her zaman bu tür başarılı sonuçlara imza attıklarını ifade ederek, "YGS'de Türkiye 74.'sü olarak Rize'nin ve Doğu Karadeniz'in birincisi olan Esra Seyhan, aynı başarıyı LYS'de de göstermiştir. Öğrencimiz LYS'de Türkiye 42.'si olarak Rize'nin gururu olmuştur. Öğrencimizi ve öğrencimizin bu başarısında emeği olan herkesi tebrik ederim" dedi.

RİZE TOBB FEN LİSESİ'NDE BÜYÜK MUTLULUK

Rize TOBB Fen Lisesi Müdürü Aykut İlhan, okulun öğrencisi olan Esra Seyhan'ın başarısından büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Okul öğrencilerinin YGS ve LYS'de başarılı sonuçlara imza attığına vurgu yapan İlhan, "Okulumuz öğrencileri LYS'de çeşitli puan türlerinde ilk binde 2, beş binde 21 ve ilk on binde de 26 öğrencisi ile tarih yazmıştır. Daha önce de söylediğim gibi bu nadide bahçenin bereketi ve güzelliği tesadüfi olmamıştır. Bu çiçekler bu mevsimde en güzel kokulara ulaşmışlarsa; bu bahçenin tohumundan bahçıvanına, yağmurundan güneşine hepsinin katkısı vardır. İşte burada emeği geçen tüm okul personelimi, öğrencilerimizin değerli ailelerini, yılmadan çalışan tüm öğrencilerimizi gönülden kutluyorum" şeklinde konuştu.