Pazar’da minibüsçüler İbrahim Bengli ile devam dedi

İki liste ile gidilen seçimlerde Mevcut Başkan İbrahim Bengli, rakibi Kadir Ali Çorbacı’yı 3 oyla geçerek yeniden başkanlığa seçildi.

Pazar Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirilen kongreye Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Rasim Çorbacı ve delegeler katıldı.

Divan Başkanlığını Pazar Şoförler Odası Başkanı Ekrem kılıç yaptığı, mevcut Başkan İbrahim Bengli ile Kadir Ali Çorbacı başkanlığındaki iki listeyle gidilen seçimde, 137 delegeden 133'ü oy kullandı. 2 oyun geçersiz sayıldığı seçimde Bengli 67 oy alarak yeniden başkan seçilirken, Kadir Ali Çorbacı ise 64 oy aldı.

Başkan Bengli, genel kurulda yaptığı konuşmada, görevde bulunduğu 3 yıllık süre içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bengli, eksik ve yapılması gereken hizmetler için yeni yönetimi ile vatandaşlarına daha iyi hizmet getireceklerini belirtti.

Yönetim kurulunda 3 yıl süre ile birlikte görev yapacak asıl üyelerde şu isimlerden oluşuyor: Yılmaz Hanedar, Sezgin Yavuz, Serkan Genç, Nihat Baynazoğlu, Engin Üst ve Mehmet Ali Karanfil.