Pazarlı Peynirci Baba Arhavi'de

37 yıllık geçmişi ile kendi sektöründe isim yapmış olan Tirvana Peynircilik Pazar, Ardeşen ve Hopa’dan sonra 4’üncü şubesini Arhavi Bayraktar Kültür Merkezi altında hizmete açtı.

Tirvana Peynircilik Arhavi Şubesi’nin açılışına Belediye Başkan yardımcısı Namık Köseoğlu ve Remzi Güzel ile Belediye meclis üyeleri Mehmet Altın, Mehmet Özbayrak’ın yanı sıra kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

 

İşyerinin açılış kurdelesini kesmeden önce kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Namık Köseoğlu, Arhavi’de son günlerde peş peşe yapılan açılışlardan dolayı memnun olduklarını ifade ederek “Bu güzel işyerini Arhavi’ye kazandıran işletme sahiplerini kutluyor, bol kazançlar diliyorum” dedi.

 

Tirvana Peynircilik Arhavi Şubesi’nin açılış kurdelesi de alkışlar arasında kesildi. Açılışa katılanlar daha sonra işyerini gezerek işletme sahibi Erkan Engin’den bilgi aldılar.

 

Engin “Bizim amacımız yaptığımız hizmet ve satış ile müşteri memnuniyetini kazanmaktır. Biz işletmelerimizi de kaliteyi en uygun fiyata müşterilerimize sunuyoruz. Tirvana Peynircilik olarak müşterilerimize en geniş ürün yelpazesiyle hizmet vermeye çalışıyoruz. İşletmemizde Peynir çeşitlerimizin yanı sıra Yöresel ürünler, zeytin, Bal ve etli ürünler satışı da yapıyoruz. Ayrıca tereyağı, İspir fasulyesi, küme gibi bol çeşitle müşterilerimizin hizmetindeyiz.” dedi.