Bir bayan bıçaklanarak öldürüldü

Trabzon'un Yenicuma Mahallesinde bu gece bir kişi, imam nikahlı karısını 7 yerinden bıçakladıktan sonra boğazını kesti.

Edilinen bilgilere göre bu gece saat 23:00 sıralarında Yenicuma Mahallesi Mescit Sokak'ta meydana gelen bıçaklı saldırıda Hacere Türüt isimli bir bayan imam nikahlı olduğu öğrenilen eşi tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Yenicuma Mahallesi Mescit Sokak’ta meydana gelen cinayette Aslan Ş. (49), imam nikahlı eşi Hacere Türüt’ü (30) birlikte yaşadıkları evde kendisini aldattığı iddiasıyla 7 yerinden bıçaklayarak ve boğazını keserek öldürdü.

Karısını kesen Aslan Ş. cinayeti işledikten sonra soğukkanlılıkla Trabzon Taksim Polis Merkezi Amirliği'ne giderek teslim oldu.

Ş.'nin alkollü olduğu ve üzerinde kuru sıkı tabanca çıktığı öğrenildi.

Rizeli ünlü sanatçı İsmail Türüt’ün de akrabası olduğu ileri sürülen Hacere Türüt’ün eski evliliğinden 2 çocuğu olduğu ve Aslan Ş. ile bir süredir imam İmajbet nikahlı olarak yaşadığı belirtildi.

ZANLI TUTUKLANDI
3 çocuk annesi eşini, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldüren Aslan Şengül (45), çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yenicuma Mahallesi Mescit Sokak'taki evlerinde dün gece meydana gelen olayda, eşi Hacere Türüt'ü (31), göğsünden ve sırtından bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldüren ve olayın andından polise teslim olan Aslan Şengül, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Trabzon Adliyesi'ne sevk edildi. Şengül, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Trabzon Bahçecik Cezaevi'ne konuldu.

haber61.net