Pazar’da kamyoncuların mali kongresi yapıldı

Kooperatifin toplantı salonunda düzenlenen kongreye, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Pazar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ekrem Kılıç, Pazar Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce, Pazar 24 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı İbrahim Benkli ve üyeler katıldı. Kongrede, yönetim kurulu faaliyet ve mali raporları okunarak kongreye katılan üyelerin oybirliğiyle ibra edildi. 


    
Kooperatif Başkanı Turan Karahan, yaptığı konuşmada, 2010 yılı içerisinde yapılan anlaşmalar neticesinde ÇAYKUR'un 3 çay fabrikasından 20 bin ton, özel bir çay fabrikasından 6 bin ton kuru çay nakliyesi yaptıklarını belirterek, ''Bu 4 fabrikaya yaş çay nakliyesi de gerçekleştirdik. Ayrıca Pazar-Arhavi arasında torbalı kuru çay naklettik. Rize paketlemeden de 20 bin ton çay naklettik. Bu nakliyeler sırasında Cratosslot üyelerimize ücretleri kooperatifimiz tarafından peşin olarak ödenmiştir'' dedi. 


    
Üyelere maddi ve manevi her türlü katkıyı yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini ifade eden Karahan, ''Zorunlu ihtiyacı olan üyelerimiz içinde bankalarla görüşme yaparak mütabakat sağladık. Kooperatifimizin bu dönemde kasasında 90 bin lira parası bulunmaktadır'' diye konuştu.