Karal, STK temsilcileri ile bir araya geldi

Karal, Rize'de Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri ile bir araya geldi.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıya, Milletvekili Hasan Karal ve Rize'de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Karal, toplantıda bölgeyi ilgilendiren çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
Sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerileri ile Rize için ortaya konulacak projeleri hep beraber değerlendireceklerini ifade eden Karal, ''Bunları Rize’mize hizmete dönüştürme konusunda hep beraber çalışacağız. Bu dönem önemli ve verimli bir dönem olacaktır. Sivil toplum kuruluşlarımızın Rize’nin menfaatleri doğrultusunda ortaya koyacakları çalışmaları bizler hayata geçirmek için mücadele vereceğiz. Sadece siyasiler olarak değil hep beraber kolektif bir aklı devreye sokarak Rize’mizin bu dönemde Supertotobet ciddi bir sıçrama yaşamasını ve sayın başbakanımızdan azami ölçüde istifade edebilmenin yollarını hep beraber gerçekleştirmiş olacağız.’’ dedi.



Sivil toplum kuruluşları ile kentin ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel konularıyla ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Karal, ''Sivil toplum kuruluşlarının ilimiz sorunları hakkındaki görüşlerini, çözüm önerilerini, periyodik olarak dinliyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının Rize’nin sorunları ve bu sorunların çözüme kavuşturulması noktasında çok ciddi çalışmaları var. Bu çalışmalar üzerinde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile fikir alış verişinde bulunuyoruz.'' diye konuştu.

Toplantıda, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri söz olarak görüş ve düşünceleri belirttiler.