CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Pazar'da Konuştu

Cengiz YILDIRIM

Pazar 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Atatürk Anıtı önünde CHP Grup Başkan Vekili Özel’in konuşması sırasında Pazar İlçe Başkanı Kazım Balta ve Pazar İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Turan’da eşlik etti.

Burada Partililere ve vatandaşlara seslenen Özel, benim Cumhurbaşkanı adayım sizlersiniz diyerek başladığı konuşmasında, şunları söyledi:

“Ben size güveniyorum benim adayım sizsiniz. Önümüzde güzel günler var. Korkmayın, endişe etmeyin yoksulluk kaderimiz değildir, kimsesiz değiliz. Cumhuriyet buradadır, Cumhuriyet Halk Partisi buradadır. CHP gelince acaba öylemi olur böylemi olur. Bugün Pazar’a Rize’ye bir şey vaat etmeyenler verdikleri sözleri tutmayanlar bizi yoksulluğa, işsizliğe gelecek endişesine terk edenlerin korku yaymak için söyledikleri sözlerin bir hükmü yoktur. Bu ülke Atatürk’ün ülkesidir. Bütün Pazarlılar seviyor onu. Onun sevgisi bizim vatan, millet, bayrak sevgimiz Pazar’ı da kurtaracak.”

Daha sonra CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ve beraberindekiler esnaf ziyaretlerinde bulunduktan sonra Ardeşen’de düzenlenecek istişare toplantısı için Pazar’dan ayrıldı.