Pazar’da Doğalgaz İçin Merakla Beklenen Açıklama Yapıldı

İlçe genelinde ve programlar dâhilinde mahallelerde döşemesi yapılan doğalgaz boruların, çalışmalarına bir süre önce verilen aradan sonra, Pazar-Ardeşen köprüsü için siparişi verilen ve daha sonra da temin edilerek gelen çelik boruların döşeme işlemlerine yeniden başlandı.

Rize genelinde doğalgaz döşeme ihalesini alan Pazar’da faaliyet gösteren Irmak Yapı İnşaat LTD Şirketi sahibi Nizamettin Kaboğlu, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Rize genelinden program dâhilinde yapılan çalışmaların havalar güzel gitmesi halinde Aralık ayının 15’inde tamamlanacağını belirten Kabaoğlu, “İlçede yapımı devam eden Veysel Vardal İlkokulu’na kadar döşenecek olan çelik borular dün itibarıyla geldi. Çalışmalara aralıksız devam edeceğiz. Pazar ilçesine öncelik veriyoruz. Havalar iyi gittiğinde Kasım ayı sonunda çalışması yapılan yerlere doğalgaz vermek için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın birçoğunun mevcut kalorifer tesislerini iptal edip, doğal gaz tesisatlarını döşediklerini biliyoruz. Mağdur duruma düşmemeleri için aralıksız çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

KABOĞLU, BİR MÜJDE DE OCAK MAHALLESİ CEYHUN SİTESİ İÇİN VERDİ

Ocak Mahallesi’nin de ilave edilmesini isteyen vatandaşlar içinde bir müjde veren yetkili firma sahibi Kaboğlu, şunları kaydetti:

“Mevcut güzergâhlarımıza Ceyhun Sitesi‘ne kadar olan hattı da devam ettirmek için AKSA yöneticileriyle yaptığımız görüşmeler olumlu geçti. Bu yörede ikamet eden vatandaşlarımıza da doğalgaz vermek için çalışma alanımızı bu bölgeye kadar genişleteceğiz.”