Sulak (Cabat) Köyünün Yeni Su Deposu Açılışı Yapıldı

Kadıoğlu, köy halkının su sıkıntısının giderilmesi için arkadaşlarının katkılarıyla köyüne 35 tonluk yeni bir su deposu yaptırdı.

Su deposunun açılışını emekli sağlıkçı Macit Vatandaş, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Op. Dr. Beril Gürlek, köy sakinleri ve köy muhtarı Erdoğan Vatandaş gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasını yapan Macit Vatandaş, “Köyümüze büyük emeği geçen ve Türkiye genelinde büyük hizmetleri olan Hayretin Kadıoğlu ve deponun yapımında katkıda bulunan arkadaşlarıyla birlikte köyümüzün tepesinde bulunan su deposunun yanında 35 tonluk yeni bir su deposu yaptırıldı. Bizde bugün buranın açılışı için bir arada bulunuyoruz. Tüm köy halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Doç. Op. Dr. Gürlek ise yaptığı konuşmada, “Deponun yapılmasını sağlayan Kadıoğlu’nun arkadaşları Emre Zorlu, Mehmet Özge ve Celil Polat’a köyümüze yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca inşaatın başından beri takibini titizlikle gerçekleştiren köy muhtarımız Erdoğan Vatandaş’a da teşekkürlerimizi iletiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Köy muhtarı Erdoğan Vatandaş’ta, “Sulak köyümüzde var olan 22 tonluk su deposunun yanında 35 tonluk su deposu Hayrettin Kadıoğlu tarafından yaptırıldı. Şimdi iki su deposu paralel olarak çalışacak. Suyu yeni depoya aktardık. Eski su depomuzu da temizleme işlemlerini tamamladık. Köy halkımıza hayırlı olsun. Emeği geçenlerden de Allah razı olsun.” diye konuştu.