Başkan Basa, Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Başkan Basa başkanlığında belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısına daima encümen üyeleri İlhami Günaydın ve Hasan Telatar ile mazereti dolayısıyla katılamayan Kirazlık Mahallesi muhtarı Ayhan Çakır dışındaki 11 muhtar katıldı.

Toplantıda muhtarlar ayrı ayrı talep, öneri, sorunlarını ve şikâyetlerini dile getirerek başkan Basa ve encümen üyeleriyle istişare ettiler.

Belediye imkânlarıyla halka en nitelikli hizmetleri sunma çabası içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Basa, “Pazar’ımızı siz değerli muhtarlarımızla birlikte yönetiyoruz. Sizlerin talepleri doğrultusunda yapabildiklerimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sizlerden gelen talepleri yasal mevzuat içerisinde en kısa ve en seri şekilde yerine getirmek gayesi ve çabası içerisindeyiz. Toplantıya eksizsiz katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Verimli bir toplantı oldu.” dedi.

Bu tür toplantıların belirli sürelerde devam edeceğini ifade eden Basa, bu organizasyonun gerçekleşmesini ve alt yapısını hazırlayan meclis birinci başkan vekili ve daimi encümeni Günaydın’a ve çalışma arkadaşı daimi encümen üyesi Telatar’a teşekkür etti.

Toplantı, Günaydın’ın talep ve sorunları yerinde incelenerek gerekli çalışmaların özellikle acil olan sorunlarını öne alarak yapılacağının belirtmesi üzerine son buldu.