İmamoğlu Ramazan Bayramı Kutlaması İçin Rize ve Pazar’da

İmamoğlu, konuşmasında, “Rize’ye İstanbul’un selamını getirdim. Bizi gönülden karşılayan Rizeli hemşehrilerimize teşekkürler.” dedi.

Siyasi görüşlerinden dolayı kimseye yan gözle bakmayın diyen İmamoğlu, “Biz herkesin gözlerine çok güzel bakan insanlarız. Herkesin gözlerinin içerisinde vatan sevgisi olduğunu biliriz, bayrak sevgisi olduğunu biliriz. Bu ruhla insanlara elimizi uzatırız. Lütfen siz de herkese o gözle bakın. Gördüklerinize İstanbul’dan bir Karadeniz delikanlısı gelmiş, adı Ekrem İmamoğlu onun size selamını getiriyorum diye söyleyin.” şeklinde konuştu.

İmamoğlu’na, CHP İl Başkanı Saltuk Deniz, İYİ Parti İl Başkanı Ayşegül Özyanık, CHP Trabzon milletvekili Ahmet Kaya eşlik etti.

RİZE KONUŞMASI İÇİN TIKLAYINIZ

PAZAR İLÇE ZİYARETİ

İmamoğlu, Pazar ilçesini de ziyaret ederek, vatandaşlarla bayramlaştı.

Burada yaptığı konuşmasında İmamoğlu, Pazar ilçesinde babası ile birlikte iş hayatında müşterileriyle birlikte yaşadıkları güzel anılardan bahsederek şunları söyledi:

“Devletin sopası olmaz, şefkatli elleri olur. Devletin korkutan, tehdit eden dili olmaz, devletin şevk ve heyecan veren dili olur. Bu kötü eli, bu kötü dili hep birlikte sona erdireceğiz.”

Pazar’daki karşılamada,CHP Pazar İlçe Başkanı Kazım Balta, İyİ Parti Pazar İlçe Başkanı Rahmi Biber ve Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Cervantoğlu ile İyi Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık ile eski ÖDP Genel Başkanı Alper Taş yer aldı.