Güney, Pazar'da bir dizi veda ziyareti yaptı

Pazar Kaymakamlığından Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine atanan ve aynı zamanda Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra Sinop'un Boyabat ilçesine Kaymakam olarak atanan Ümit Hüseyin Güney veda ziyaretleri kapsamında bugün Pazar ilçesine gelerek Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa'yı ve Pazar Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Ziyarette Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan ile Pazar AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Rasim Çorbacı'da hazır bulundu.

İlçedeki dostları ve kamu kurum çalışanları ile bir araya gelerek helallik alan Güney’e ziyaretlerin ardından Günbatımı Restoranda veda yemeği verildi.

Güney belediyede yaptığı konuşmada, "Gerek Pazar Kaymaklığım esnasında, gerekse İl Genel Sekreterliği görevimde Pazar İlçesi ile uyum içinde görev yaptım. Pazar Belediyesi ile birçok yatırımı ortaklaşa gerçekleştirdik. Görevim süresince şahsıma karşı göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Basa ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bize Pazar Kaymakamlığınız ve Vali Yardımcılığı ile İl Genel Meclisi Sekreterliği görevlerinizde ilçe olarak çok büyük katkılarınız oldu. Şahsım ve ilçe halkım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Basa, ziyarette Güney'e Pazar İlçesine ve bölgeye yapmış olduğu hizmetlerine karşılık plaket hediye etti.

KAYMAKAM GÜNEY, MUHTARLARA VEDA ETTİ

Güney, Muhtarlar Derneğinde yaptığı konuşmada, Pazar’da yaptığı çalışmaları ve muhtarlardan aldığı desteği hatırlayarak çok duygulandı ve göz yaşlarına hakim olamadı.

Pazar'da çok güzel günler yaşadığını ve burada çalışmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Güney, “ Pazar’a ilk geldiğim zaman kalıcı izler bırakmak için hiç durmadan çalıştık. Muhtarlarımızda bize çok destek oldular. Onları hiçbir zaman unutmayacağım. Bundan sonraki çalışmalarımda dualarınızı bekliyorum” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Avcı’da Güney’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, çok değerli bir yöneticiyi uğurladıklarını, Boyabat ilçesinde yaşayanlar iyi bir insana ve yöneticiye kavuştuğunu söyledi.





















  Fotoğraflar: Erol BODUR