Felçten Kurtulma Sevinci

Beynindeki damar tıkanıklığı yüzünden kısmi felç geçiren Murat Kurt isimli şahıs,Trabzon'da faaliyet gösteren Fizyotem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dal Merkezi'ne başvurarak uygulanan 30 seanslık rehabilitasyon sayesinde yürüyerek eski sağlığına kavuştu.

Murat Kurt, yaklaşık 3 ay önce yaşadığı SVO ( beyin damar tıkanıklığı ) sonrası vücudunun sağ tarafı tamamen hareket kaybına uğrarken sağ kol ve bacağında hiç hareket olmamakla birlikte buna bağlı oturma dengesi kaybolmaya başladı.

Günlük yaşam aktivitelerini de yapamamaya başlayan Kurt, 30 günlük bir istirahat sonrası Fizyotem'de felç ( inme ) rehabilitasyonu almaya karar verdi.

Kurt, Fizyotem'de öncelikle uzman doktor tarafından muayene edilerek gerekli tedavisi programlandı ve bu tedavinin ilk aşaması 30 seans olup gerekli sinir kas guruplarının aktifleştirilmesi hedeflendi. Her gün Fizyotem'e ait araçlarla evinden alınıp uzman ellerde tedavisi yapıldıktan sonra evine servisle bırakıldı .

Gördüğü 30 seanslik tedavinin ardından hiçbir destek kullanmadan kendi başına yürüyebilen Kurt, kendi başına yemeğini yiyebiliyor ve kendi başına işine gidebiliyor. Uygulanan yöntem sayesinde artık sağlığına kavuştuğunu belirterek Fizyotem'e, Uzm. Dr. Mehmet Zeki Kansız'a ve Fzt. Sinan Nas'a teşekkür etti.