Ekmek israfını önleme kampanyası



Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Ocak 2013 tarihinde başlattığı, sosyal sorumluluk projesi olan, ekmek israfını gündeme getirmek, israfın önlenmesine ilişkin duyarlılık oluşturmak amacı güden “Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası” çalışmaları, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü tarafından tüm hızıyla devam etmektedir.

Trabzon, Giresun, Rize ve Artvin illerimizdeki kampanya faaliyetlerini T.M.O. Trabzon Şube Müdürlüğü etkili bir şekilde yürütmektedir. Kampanya çerçevesinde hazırlatılan araştırma kitabı, bayat ekmeklerle yapılan yemek tarifleri kitabı, afiş ve el broşürleri vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi ve talep görmektedir. T.M.O. Trabzon Şube Müdürlüğü Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin illerimizdeki tüm vatandaşlara ulaşmak, duyarlılık oluşturmak, israfa karşı gerekli tedbirleri almaya yöneltmek, oluşan ekonomik kaybı kazanca çevirmek amacındadır.

T.M.O. Trabzon Şube Müdürlüğü ekmek israfının önüne geçmek amacı ile dağıtılan el broşürlerinin vatandaşlarımıza ulaştırılarak israf konusunda bilgilendirmeye devam etmektedir. TMO sosyal sorumluluk projesi olan ekmek israfını önleme kampanyasının amacına ulaşabilmesi için ülkemizde yaşayan herkesi duyarlı olmaya davet eder.