Clinart Akçaabat’ta dev bir sağlık tesisi açıyor

Hatırnaz: “Öncelikle sözlerime Dr.Ebru Hanım’la beraber Trabzon’a gelişimizin 8.yılının üç gün önce dolduğunu, bunun bizim için çok büyük bir kıvanç olduğunu ve burada yaşamaktan büyük bir keyif aldığımızı ifade etmekle başlamak istiyorum.

8 yılda Trabzon’un sağlık alanında büyümesi için bizim de üzerimize düşen görevleri yerine getirerek çok değerli yatırımlar yaptığımız ve çok güzel işlere imza attığımız hepinizin malumudur çünkü burada bulunan çok değerli basın mensubu arkadaşlarımla 8 yıldır birebir tanışıyoruz.

Bu zaman zarfında son iki yıla kadar hepinizin bildiği gibi Karadeniz Hastanesi’nde çalışmalarımızı yürütüyorduk ama 2 yıl öncesi itibariyle Karadeniz hastanesiyle ben, eşim Dr. Ebru Hatırnaz ve tüp bebek merkezimizin kurucu ekibi tamamen yollarımızı ayırmış vaziyetteyiz. Maalesef bu konu tam aydınlatılamadığı için hastalarımız bir karışıklık yaşıyor. Bunu da özellikle belirtmek istiyorum ki artık Karadeniz Hastanesiyle herhangi bir bağlantımız kalmamıştır. Son iki yıldır benim tek başıma Kadın Doğum Hekimliği ve ÜYTE sorumluluğu yaptığım Clınart’ta yürüttüğümüz çalışmalarımızı, bundan sonra daha etkin kılabilmek adına, sağlık kenti olan Trabzon’umuzun Akçaabat ilçesine ilk özel sağlık tesisini kazandırmanın gururuyla çok güzel bir sağlık tesisi de yapmak üzereyiz.

Bunu da buradan hayırlara vesile olması çerçevesinde bildirmek istiyorum. Trabzon’un merkezindeki konumumuzu da destekleyecek şekilde şu an bulunduğumuz yerdeki çalışmalarımızı da sürdüreceğiz. Özellikle belirtmek istediğim, hem ben hem eşim İstanbul’dan gelen iki hekim kardeşiniz olarak ve de bu kentin sağlık alanında büyümesi ile ilgili büyük çalışmalara imza atmış kişiler olarak bu kentin bir adım daha ileri gitmesi için sonsuz gayretler sergilerken, maalesef bizleri aşağıya çekmek için çok büyük çabalar sarf ediliyor ve bundan çok büyük üzüntü yaşıyoruz.



Kimi gün hiç farkında olmuyorum Amerika’da oluyorum, bir gün İstanbul’a kaçmış oluyoruz eşimle beraber,kimi gün Clinart’ı kapatıp gitmiş oluyoruz. Bunlar çok üzücü ve yakışıksız şeyler. Yani bunların hiçbirinin aslı astarı yok. Son iki yıldır tek hekim olarak çalıştığım için annemin hastalığında bile İstanbul’a gidip kendisini ziyarette bulunamadım. Şunu özellikle belirtmek istiyorum, biz Trabzon’a hizmet etmekten, Trabzon’da yaşamaktan ve de sizlerle olmaktan son derece mutluyuz. Allah ömür verdiği sürece buradaki çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. İnşallah ağız tadıyla, gönül birliğiyle güzel işlere ve sağlık alanında hakikaten bu kente yapabileceğimiz ne katkı varsa yapmaya da devam edeceğiz. İnşallah yeni açılışlarımızda, daha geniş kapsamlı toplantılarda buluşmak üzere hepinize çok çok teşekkür ediyorum…

Dr.Ebru Hatırnaz’ın konuşması; Trabzon’da çok güzel çalışmalara imza attık, atıyoruz atmaya da devam edeceğiz. İyi ki 8 sene önce hem iş hem yaşam alanı olarak bu kenti tercih etmişiz;Trabzon’a gelmişiz; iyiki bu güzel işlere imza atmışız ve bu bölgenin halkına hizmet ediyoruz. İnşallah gerek Tüp bebek alanında gerekse daha sonraki girişimlerimizde sağlığın diğer alanlarında hem Trabzon’a hem de Doğu Karadeniz bölgesine çok daha iyi hizmetler vermeyi planlıyoruz. İyi ki varız iyi ki varsınız…