CHP Pazar’da Gazetecileri Günlerinde Ağırladı

Pazar ilçe binasında düzenlenen kahvaltılı programa ilçe başkanı Ömer Hocaoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Telatar, Arif Bayraktar, Selçuk Vatandaş, Mustafa Memoğlu ve CHP Pazar Belediye Başkan Adayı Neşet Çakır ile ilçede görev yapan yazılı, görsel ve internet basın mensupları katıldı.

İlçe başkanı Hocaoğlu, burada yaptığı konuşmada, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak söze başladı. Hocaoğlu, “Her zaman basının yanında olduklarını belirterek, “Toplumun aydınlatılması adına zaman gözetmeksizin zor şartlarda önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. İlçede yapılan ve yapılamayan çalışmaları, kamuoyuna duyurma ve anlatma noktasında bizim için basın önemli bir kurumdur. Sizlere çok teşekkür ederim. Bu anlamda toplumun gözü ve kulağı olan siz değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Pazar Belediye Başkan Adayı Neşet Çakır’da basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.